Farmfood Schaap 15 kg

€ 61,95 Incl. 21% BTW
Artikelnummer: 8714857101545
Verwachte levertijd: 4-9 werkdagen
+
-
Farm Food HE is een zeer hoogwaardige ‘High Energy’ geperste voeding voor elke hond, ongeacht leeftijd, activiteit of ras. Dit noemen we het ‘All Life Stages’-concept en is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering bij honden nog steeds gelijk is aan die van hun voorouder, de wolf. In de natuur eten wolven en andere hondachtigen, ongeacht hun leeftijd van hetzelfde prooidier; jonge en drachtige dieren eten meer en oudere dieren eten minder. Dit alles draagt er onder andere aan bij dat pups zeer gelijkmatig groeien zonder vervelende groeipijnen.
 
Schapenvet wat in het schapenvleesmeel zit, heeft een duidelijk positief effect op de gezondheid van de huid en zorgt voor een mooie vacht. De koudgeperste lijnzaadolie en de andere oliën (o.a. koudgeperste zonnebloemolie) in de Classic en de zalmolie in de Farm Food HE Schotse Zalmolie en de Farm Food HE Glutenvrij hebben vergelijkbare effecten.

Samenstelling:

Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, schapenvleesmeel (11%), rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, koudgeperste lijnzaadolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.