Blockemel likemmer Para Immuun 20 kg

€ 42,95 Incl. 9% BTW
Verwachte levertijd: Direct (2 - 4 werkdagen)
+
-

Blockemel Para Immuun 20 kg

De Blockemel likemmer Para Immuun 20 kg bevat actieve plantenextracten voor een hogere weerstand en een lagere parasietendruk. Door de uitgebalanceerde samenstelling en gemakkelijke opneembaarheid is de blockemel likemmer para-immuun 20 kg een optimale ondersteuning gedurende de weideperiode. Aaan de emmer is I-MAX toegevoegd; bevat antioxidanten voor een betere weerstand. De emmer bevat eveneens PARA-MAX welke ondersteuning biedt in een preventieve ontwormings strategie. Door de toevoeging van extra koper, is dit een fijne likemmer voor paarden met een koper tekort.

Door de teruglopende gehalten aan mineralen in zowel vers gras als ruwvoeders wordt een voldoende aanvulling van deze tekorten steeds belangrijker om uiteindelijk het dier optimaal te kunnen laten presteren. De blockemel likemmer Para- Immuun 20 kg is ook geschikt voor paarden.

Voeradvies;

1 Blockemel likemmer para immuun per 10-15 paarden.

PARA-MAX

PARA_MAX het natuurlijke bestanddeel in de strijd tegen parasitaire infecties. De combinatie van planten extracten zoals tijm, knoflook, bosvaren, boerenwormkruid en pompoen in de PARA-MAX kern hebben een postitief effect op de wormdruk, luchtweg en leverfunctie. Deze plantenextracten ondersteunen in het handhaven van een lage parasitaire belasting.

I-MAX

Gedurende kwetsbare perioden werken de natuurlijke mechanismen, die verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van vrije radicalen, onvoldoende. Vrije radicalen vernietigen lichaamscellen met verminderde weerstand tot gevolg. De I-MAX kern bestaat uit plantenextracten met een natuurlijke antioxidant werking. Door de toevoeging van I-MAX worden de vrije radicalen gereduceerd en werkt daardoor ontgiftend.