Snoep / snacks Biofood schapenvet souplesse 40st

€ 6,95 Incl. 21% BTW
Artikelnummer: 8714831003216
Voorraad: 4
Verwachte levertijd: Direct (2 - 4 werkdagen)
+
-

Biofood Schapenvet Bonbons Souplesse zijn lekkere en natuurlijke bonbons voor honden van alle rassen en vanaf 10 weken oud. De bonbons van Biofood zijn een zeer gezonde aanvulling op de voeding. Ze bevatten namelijk zalmolie en schapenvet met veel omegavetzuren. Daarnaast zijn er diverse vitaminen, chondroïtine, glucosamine en natuurkruiden aan toegevoegd. Zo blijven de spieren en gewrichten soepel en de spijsvertering, huid en vacht gezond. Daarnaast ondersteunen de bonbons de weerstand en de groei van jonge honden. 

Honden met maag- of darmproblemen kunnen gebaat zijn bij BIOFOOD schapenvet. De bonbons zorgen ervoor dat het slijmvlies van het maag- en darmkanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd en wordt de darmflora positief beïnvloed. Voedingsstoffen worden beter opgenomen dit betekent een betere vertering.

Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, bevat vitaminen A en D die noodzakelijk zijn voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van de bovenste laag (epitheel) van de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maag-darmkanaal en de opbouw van de beenderen (skelet). Vitamine A en D ondersteunen daarnaast de afweer tegen infecties (immuunsysteem).

Samenstelling:

Gedroogde zalm (45%), schapenvet, zalmolie, souplesse (12% waarvan: 5% chondroitine, 5% glucosamine en 2% natuurkruiden).