24 oktober
2020

Cowboy Magic - “Grooming’s best kept secret”

Jim en Charlotte Cummings uit Californië heeft in 1995 Cowboy Magic opgericht. Hij wilde het beste en de meest exclusieve haarverzorging voor paarden ontwikkelen die óók te gebruiken is voor mensen. Maar is uiteraard ook uitstekend voor het haar van uw hond te gebruiken!  Een betaalbaar en uiterst zuinig product voor het ontklitten van haar. Heeft daarna nog een paar producten op de markt gebracht voor het verzorgen van huid en haar. 

Alle  producten zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole omdat het voor mensen, honden en paarden gebruikt kan worden. Verder zijn de producten niet op dieren getest!

Alle producten even op een rijtje:

•    Het meest bekende product van Cowboy Magic is de Detangler & Shine. Dit product maakt het haar heel snel doorkambaar, blijft lang zitten en ruikt bovendien ook nog erg lekker. Maar het belangrijkst is dat het super zuinig in gebruik is.!

•    De Cowboy Magic Rosewater shampoo lost makkelijk vuil op reinigt goed,  is zacht en voedt huid en haar.

  • De Cowboy Magic Rosewater Conditioner geeft het haar na het wassen een extra boost. Het haar gaat glanzen en is gemakkelijk weer door te kammen. Ideaal na het gebruik van de Rosewater Shampoo.

•    Nog zo’n fijn product van Cowboy Magic is de Super Body Shine. Deze spray geeft een hele mooie glimmende vacht, is vuilafstotend en ruikt ook nog eens lekker.

•    Shine in Yellowout shampoo, is een product dat gelige vlekken uit de vacht haalt. Maakt het haar zijde zacht en geeft een fonkelende glans. Voor paarden en honden Maar uiteraard ook zeer geschikt voor mensen haar!

 Geschikt voor alle kleuren haar.

•    Als laatste de Greenspot Remover. Een verfrissende douche in een flesje. Mest en urine vlekken verdwijnen direct. Maar ook  voor de kampeerders en avonturiers onder ons. Dit product breekt vuil en zweet af.  Even opspuiten, inwrijven en verwijderen met een vochtige handdoek.

Mocht u Cowboy Magic eens willen proberen? Wij hebben het Cowboy Magic proefpakket.

Zes flesjes voor maar € 14,90  Uiteraard ook erg leuk om als cadeau te geven.

Voor meer klik hier.