17 november
2020

Kattenbak vulling biologisch afbreekbaar

We worden ons steeds meer bewust van het milieu. Kattenbakvulling is vaak een product dat we niet in onze GFT container mogen gooien. Maar gelukkig komen er steeds meer producten op de markt die biologisch afbreekbaar zijn.
Beter voor het milieu en gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Eco Cane is zo’n product. Deze kattenbakvulling is gemaakt van yuca en suikerriet. Het geeft stevige klonten, dus makkelijk even met een schepje te verwijderen. Daarnaast is het ook nog een super licht in gewicht!! Een zak van 1.64 kg is geschikt voor zo’n 45 dagen voor 1 kat. Het is stofvrij en heeft ook nog eens een optimale geurcontrole. Kortom een super fijn product.

Daarnaast verkopen wij nog een geheel natuurlijk product, namelijk EcoGrain. Deze kattenbakvulling is afkomstig van de buitenkant van de graankorrel, een restproduct van ontbijt granen fabrikanten. Ook dit product is stofvrij, afbreekbaar, biologisch, geurabsorberend en kan ook gewoon in uw GFT container.

Als laatste vertellen we over Kat Okay. Deze kattenbakvulling is gemaakt van de mineralen Calcium en Silia zand. Deze mineralen nemen ook erg goed vocht op. Wat dit product ook bijzonder maakt is dat het composteerbaar is en na gebruik ook ideaal om de bodem van uw tuin te verbeteren, juist vanwege de mineralen.

Deze drie kattenbak producten kunt u uiteraard gewoon bij ons bestellen. Voor alle kattenbakvulling klik hier.